Monday, July 11, 2011

SAHUT CABARAN 30 DAYS BLOG CHALLENGE!

Assalamualaikum!



Saya perasan cabaran ni dari blog KakZaleta, dah lama perasan and sekarang baru rasa nak join. Bukannya apa, kadang kadang kureng idea nak update blog. So, untuk mengaktifkn blog ni hari hari hari, maka, saya nak sahutlah cabaran ni. Jom korang!

Ehem ehem, bagi orang yang sentiasa ada idea nak update blog siap idea tu blink blink lagi, taaperlulah kot. Hehe. Seronok juga baca soalan soalan dia ni, macam macam boleh cerita. So, mari mengenali saya dalam tempoh 30 hari ni. Hehe. Kill two birds with one stone huh? Update blog hari hari + bercerita tentang diri saya untuk korang lebih mengenali saya. Hehe.


30 days blog challenge:



day-1 lagu yang anda dengar hari ini
day 2 - movie yang paling best pernah tonton
day 3 - benda yang selalu anda buat sebelum tido
day 4 - benda yang anda buat bila sorang-sorang
day 5 - status anda ? relationship anda ?
day 6 - tiga perangai burok anda
day 7 - tiga perangai baek anda
day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami
day 9 - perasaan anda hari ni
day 10 - hari ke 10.. apa yang berlaku?
day 11 - gadjet yang anda ada
day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda
day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda
day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini
day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?
day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka
day 17 - gambar bilik idaman anda
day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri
day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda
day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?
day 21 - benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah
day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda
day 23 - dream wedding
day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan
day 25 - makna disebalik link blog anda
day 26 - 15 fakta tentang anda
day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda
day 28 - hobi anda
day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang?
day 30 - hari ke 30.. apa yang berlaku?


Saya akan start hari ini. Iaitu Isnin 11 Julai 2011 hinggalah 9 Ogos 2011


Terimakasih sudi baca! (:

5 comments:

  1. yeke....nak challenge dgn sape ni?

    ReplyDelete
  2. waa..rajinnya join challenge ni! pape pun good luck :)

    ReplyDelete
  3. @Isteri Encek Bard

    best2, jom try, boleh google cari soalan lain... :)

    @azam
    challenge diri sendiri ni.. ;)


    @Ila Aqilah
    tengs... :)

    ReplyDelete
  4. membaca seluruh blog, cukup bagus

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...