Friday, July 1, 2011

Giveaway 1k

Assalamualaikum!

*Nak join le tew? G ketuk banner tu cun-cun, hensem-hensem wokey!*


Mesti korang berkobar-kobar nak join GA ni sebab tajuk dia ade perkataan 1K kan? Haha. Adoidoidoi. banyoknye 1K tu. CikAzhafizah tu letak name GA die g2 sebab dia buat GA ni sempena follower dia telah mencecah 1000. Whoa! Saya baru 1000... Uhuk. Taape, bukan follower yang saya kejar, tapi keseronokan berblog wokey! Tapi saya tetap followers saya walaupun cenonet. Hehehe. Korang boleh baca selanjutnya tentang GA ni dengan ketuk banner kat atas tu.

Saya pon baru perasan GA ni dari CikAzhafizah sendiri sebab dia singgah blog saya dan telah meninggalkan jejok beliau kat blog saya. Saya pong check-it-out lewh! Hehe. Tengs CikAzhafizah sebab telah meninggalkan link.

Ok, saya tak kreatip untuk buat entri kreatip demi memenuhi kehendak dan syarat GA terbabit, jadi saya buatlah entri sesenang hati saya, cara saya tapi still try my best untuk menjadi kreatip, bukan untuk mendapatkan GA semata2 tapi untuk tarik tali hati orang lain untuk join GA ni jugek. *tertarik tak, tertarik tak? Tak? pang! Weeee!*

Ok, korang ada masuk tak blog beliau? Dunwori, taapayah nak bentikan player korang sebab beliau taade letak lagu2 dalam blog beliau. Beliau simple je tapi pink tau! Smart seh blog beliau, ye lew, beliau kan lepasan ijazah elektrikal/elektronik. Wah, canggih-canggih. Secara jujur, memang saya minat student2 kejuruteraan.

Kalau kat UMS, saya memang suka jenguk-jenguk Sekolah (Fakulti) Kejuruteraan dan Teknologi Maklumat (SKTM). Hehe. *notti-notti*

Baiklah, saya telah membebel tahap raja walaupun asyik achooo achooo dari tadi. Saya tahu, korang tak baca pon, nampak banner terus klik banner lantas meninggalkan entri saya ni. Waaa, sedih-sedih. Wokey, taape, taape, *patutnya saya letak banner tu bawah sekali.. emmmmm...*

Hamboi, jahatnya saya buruk sangke kat korang kan. Haha. Lalalalalalalalalalalala~


psssst: Cik Azhafizah, saya letak banner beso-beso tu, nak hamek hati awok... Hehehe.. =P

Terimakasih sudi baca! (:

3 comments:

  1. Ingatkan GA menawarkan hadiah seribu hingget...hahahaha

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    you're entry passed!thanks for joining"giveaway 1k"
    gudluck ye!

    regards,
    Azhafizah.Com

    psst..p tackle cepat dak2 engin..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...