Saturday, July 2, 2011

Wajib Layan! Arahan Datin Seri Opie Isa!

Assalamualaikum!

 Wa taakire. Korang kena juga layan video-video ni. Kalau tak, aku sebarkan virus aaachooooooo aku ni. Hoo, hoo, tahu takut. Wakakaka. Kejinya saya. *AAK?*

Nah................Sila layan lagu 2NE1-I'm The best


Mula-mula layan official MV dia dulu wokey.



Lepastu baru layan LIVE


Last sekali mesti korang rasa bestnya choreo dia kan? Okey, okey, saya tahu, saya sorang je cakap choreo dia best. T_T

Taakesahlah, layan choreo dia ni pulop.

Komen yang paling taaboleyblah saya baca adalah "I was fixated by those creamy & nicely-shaped legs the entire time. My eyes were like on "auto focus" and "zooming in". (haha!..such a perv)"
LoL~ Kuang asam. Itu je yang dia nengok.

Hampeh!

Dah habes nengok? Apa? Taamo tengok? Cis-cis-cis. Taape, taape, wa minat sorang, korang taaminat taape. saya tahu korang minat penyanyi korea perempuan yang suka tonggek-tonggek tuuut je an? Dapat cuci mata kan? Puiiihh, setakat seksi, tonggek sana sini tapi lagu taamasyuk, tak best nye pun adui.

Hehe.

(*^___________________________________^*)


p/s: lagu ni taagedik okey macam penyanyi korea perempuan yang lain, so, taapyh buat muka meluat. Hehe. Tekanlah button stop kat lagu bawah tu klo korang nak buka Vid kat atas-atas ni. :)


Terimakasih sudi baca! (:

2 comments:

  1. ala tak paham lah dia nyanyi apa datin seri opie isa..isk3..

    ReplyDelete
  2. @Ila Aqilah

    Haha.. layan rentak die je... hehehehhe.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...