OBN

OBN
Fast Action Fast Result! Jom jana pendapatan dengan saya!

Wednesday, January 20, 2016

Idea Hantaran Trend 2015/2016

Assalamualaikum!

Idea Hantaran Trend 2015/2016
























Sumber : Facebook

Terimakasih sudi baca! (:

Tuesday, June 2, 2015

Melaka | Bina Kediaman Anda Dengan Kos Rendah Kualiti Terjamin!

Assalamualaikum!

Bagi mereka yang ingin memiliki kediaman sendiri dengan dengan kos berpatutan di dalam Melaka boleh hubungi sahabat saya, osman di 0172595803.

Kos yang rendah tak bermaksud kualiti kerja yang rendah juga. Kualiti & kepuasan hati adalah keutamaan.

Harga? Hanya RM95/squarefeet & boleh runding.

Pengiraan : Sekiranya saiz rumah yang dikehendaki saiz Semi D,

35kaki x 70kaki = 2450 kaki persegi (squarefeet)

Anggaran harga rumah siap yang dibina (termasuk kos barang & upah) : 2450squarefeet x RM95 = RM232,750 sahaja!

En.Osman bukan menjual rumah, tapi menyediakan khidmat pembinaan kediaman dengan harga yang rendah & berpatutan!

Buat pengiraan sendiri, dan pikir, murah ke mahal berbanding harga semasa? Klo tak tahu, blh bertanya pd beliau, insha Allah tiap persoalan akan dijawab. Beliau tak menggigit (lol)

Step kerja: Tanam cerucuk, pilecap work, concreting pilecap, ground beam working structure work, brick work, roofing work. plastering n last finishing work











Hanya sekitar melaka.

Sila hubungi En.Osman (Serkam) di 017-2595803 untuk pertanyaan lanjut.
Sekiranya ingin melihat rumah contoh yang sedang dalam pembinaan oleh beliau boleh hubungi beliau juga. Insha Allah kerja baik, hasil yang kemas dan yang paling penting harga yang berpatutan. 

Untuk perbandingan harga dengan harga rumah semasa bagi sesiapa yang tidak berapa arif, boleh hubungi beliau & sekiranya ingin berjumpa (dalam Melaka) di alu-alukan.

Apa risau dengan GST sekiranya kita bijak menggunakan khidmat yang lebih murah & membantu sesama bangsa.

Terimakasih sudi baca! (:

Thursday, January 15, 2015

Oven Baked Nuts | Agent Di Perlukan Segera!

Assalamualaikum!

Apa khabar semua? Hope semua sihat.

Permintaan  Oven Baked Nuts (Kacang yang di Panggang) makin tinggi sebab dah ramai rasa sedap & rangupnya  Oven Baked Nuts (Kacang yang di Panggang) ni. Belum pernah try? Alaaa, rugi tau.

Jangan lupa,   Oven Baked Nuts (Kacang yang di Panggang) ni ada 6 perasa tau. So kalau ada yang kurang minat kacang, kena cuba juga sebab   Oven Baked Nuts (Kacang yang di Panggang) di bakar dengan rempah2 istimewa, so rempah2 dah perisa2 tu boleh ubah tanggapan korang pada kacang okeh!

Tak tipu. Kawan saya sendiri tak minat kacang, tapi bila dah cuba   Oven Baked Nuts (Kacang yang di Panggang) dengan perisa cheese/keju, repeat order! Tapi stick pada perisa cheese/keju shaja.



Dengan produk yang meyakinkan, produk snek boleh dimakan pelbagai peringkat umur, pelbagai perisa, sangat sesuai dijadikan produk yang boleh jana pendapatan.



Kita nak orang bahagia ada snek kekacang yang baik. Bukan digoreng. Tiada minyak. Di panggang. Modal pon tak besar. Kecil sahaja, serendah 1 carton. Bukan rm500, bukan rm300, bukan rm200. Murah lagi.

So, fast action fast result. Whatsapp saya untuk tahu lebih lanjut. Jangan risau, saya tak makan orang. Haha. Tanya sahaja pon boleyyy..

Satu lagi, dengan Oven Baked Nuts, kami menyediakan tools untuk marketing seperti flyers, booth, paper bag, poster, dan semestinya gambar2 menarik untuk anda gunakan di facebook, instagram & lain2 media sosial. Tak percaya? Meh kita borak2 kat whatsapp..

**Nak tahu lebih lanjut tentang
Oven Baked Nuts? Klik SINI..

Terimakasih sudi baca! (:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...