Tuesday, May 8, 2012

Di Suatu Jalan Yang Gelap!

Assalamualaikum!

*Tajuk nak gempak je!*

Fuhh! Sejak dua menjak meninggalkan zaman Uni ni, dah tak da dah berjalan kaki.  Kalau dulu seminggu mesti 4-5 hari jalan kaki ke institut saya.

Hari ni, malam ni, berjalan kaki sorang sorang balik kerja. Tercabut tumit gua. Itu satu hal lah. Biasanya klau balik dengan kawan, tengok jalan terang benderang je. Siap cakap dalam hati lagi 'Kalau  wa jalan kaki pon tarak takut  punyalah'

Cit!! Rupanya bila berjalan kaki, gulap gulita kiri dan kanan. Creepy gilerhh! Haha. Bukannya seram sebab benda benda ghaib even though jalan di sebelah kubur, tapi, you knows, human beings are much scarier than benda benda ghaib kan.

Ok lah. penat. Nak minta adik picit picit kaki ni.

.ni yang sempat ku snap sepanjang perjalan balik tadi.



TIPU!! hehe.tu dari Mr.Google je!


Terimakasih sudi baca! (:

Friday, May 4, 2012

Thursday, May 3, 2012

Walimatul Urus Naja dan Yatie

Assalamualaikum!

Saya baru 23 tapi saya mempunyai ramaaaaiii kawan yang dah kahwin. UNTUNGLAH dah ada suami. Hehehe.

Minggu lepas abang saudara saya pula nikah, Naja and Yatie. Alhamdulillah, ikatan mereka halal akhirnya dan majlis juga berjalan dengan baik. Simple and sederhana. Bila kenduri belah lelaki ni memang sepi sikit. Majlis berlangsung di Taman Rembau Utama, Rembau, N9.

Gambar pon tak snap banyak. Makanan memang macam bukan makanan pengantin tapi serius sedap gila! Kalau KakLang masak memang tiptop, kerabu su'un paling the best! Jom chekidaut gambar gambar kenduri~

.kenduri belah perempuan.


.entrance gempak seh.

.flower boys and girls.

.untunglah Parlimen Rembau datang *Khairy jamaluddin*.


.Kawan Mak, makcik Jamaliah.

.Anak Makcik jamaliah yang dulu ku sangkakan
kanak2 ribena, rupanya 18 tahun. Ai Iqmal dr Pilih Kasih.

.Masakan KakLang (kaksedagho) yang terameklah sodap!.

Macam macam jenis minuman ada, sure yang paling saya ingat CENDOL lah. haha. berteguk teguk saya makan cendol tau! 



Terimakasih sudi baca! (:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...