Thursday, June 24, 2010

Dah lame xupdate blog..
Act ble tgh geram baru rase nak bercerite kat blog ni..
"nice eyes, can i borrow ur lenses?wuhuuuu" (ttbe lak kan)




Lg 4 hari dah nak balik sabah, n lg 2mggu nak stat kuliah.. adeh, aku xleh nak ngadap muke korang due.. ble terbace komen2 korang dlm fb rase mcm trbyg2 korang yg bermuke BABI.. xske korang! really feel want to kill u guys! toreh2 dgn pisau..
"beliau bukanle jantan ye, beliau2 adalh betine, ni skdr ilustrasi"

huh! ni lah aku ble dah bengang! aku yang ske melemparkan kate2 kesat lg padat..(kesat ke, padat ke, wah, sentap!)



"sabar sophie!lg setahun je ko nak ngadap dua org makhluk tuhan tu.."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...