Wednesday, October 12, 2011

Rasa Hati

Assalamualaikum!

Hai korang! Lama juga dah tak berupdate blog neh. Entahlah. Nak kata busy, apa yang busy tak tahulah.

Ni nak cerita satu perkara. Memang pasal hati. Sejak dua menjak ni, tak tahulah kenapa hati ni asyik rasa lain macam je. Rasa macam sedih. Macam ada kekurangan something. Sama rasa macam berjauhan dengan family masa kat Sabah. Haih~

Bila pula berjauhan dengan family. Entah lah. Tak keruan. Tiap2 kali habis solat saya mohon pada Allah supaya tenangkan hati hamba2-Nya dalam menjalani dugaan-Nya. Mungkin saya ada buat silap yang saya sendiri tak sedar.

Kadang kadang, bila sensorang kat rumah, rasa tetiba nak nangis. Serius tak tahu kenapa. Hati ni rundum je. Something wrong somewhere. Huhu.

Ok lah. stop sini. Dah nak masuk keje! Bai!

Terimakasih sudi baca! (:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...