Tuesday, May 8, 2012

Di Suatu Jalan Yang Gelap!

Assalamualaikum!

*Tajuk nak gempak je!*

Fuhh! Sejak dua menjak meninggalkan zaman Uni ni, dah tak da dah berjalan kaki.  Kalau dulu seminggu mesti 4-5 hari jalan kaki ke institut saya.

Hari ni, malam ni, berjalan kaki sorang sorang balik kerja. Tercabut tumit gua. Itu satu hal lah. Biasanya klau balik dengan kawan, tengok jalan terang benderang je. Siap cakap dalam hati lagi 'Kalau  wa jalan kaki pon tarak takut  punyalah'

Cit!! Rupanya bila berjalan kaki, gulap gulita kiri dan kanan. Creepy gilerhh! Haha. Bukannya seram sebab benda benda ghaib even though jalan di sebelah kubur, tapi, you knows, human beings are much scarier than benda benda ghaib kan.

Ok lah. penat. Nak minta adik picit picit kaki ni.

.ni yang sempat ku snap sepanjang perjalan balik tadi.



TIPU!! hehe.tu dari Mr.Google je!


Terimakasih sudi baca! (:

5 comments:

  1. Best nyer ada adik nak tolong picit...

    hehehe

    ReplyDelete
  2. kadang2, manusia sendiri lebih menakutkan dari benda2 ghaib. manusia boleh buat macam2 kat kita...

    ReplyDelete
  3. utk seorg gadis sgt bhya jalan gelap..huuu....done follow keyh!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...