Monday, July 4, 2011

Gegar Blog Julai 2011

Assalamualaikum!



Ok, saya tahu, saya ketinggalan, baru sekarang nak join. Hari tu nak join pastu asyik tangguhkan je. Last2, baru teringat. tinggal beberapa minit je lagi. Uhuk!

Kalau nak join, klik banner ok.

Lagi sat, serius takda idea nak wat pe dalam entri ni sebab last minute kowt. Haiyak! Bosh Ben, sila jangan pandang saya sebelah mata dek kerana entri ini yang teramatlah cikai mahupun blog ni sangatlah daif.Waaaa, nanti saya nangis dibawah air jatuh 8 hari takda malam. Waaaaa.. Eh, Bosh Ben pandang enteng ke pada blog daif macam saya? Ce jawab, ce jawab. Ofkos le idok!

Ok, stop the nonsense oPiE!

Terimakasih sudi baca! (:

18 comments:

  1. hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

    ada aku kesah

    ReplyDelete
  2. singgah dr belog MTT tuk gegar blog anda =).

    ReplyDelete
  3. Hi! Salam kenal...Datang sini nak gegar blog dgn segmen BA!! da folo juga....^^

    ReplyDelete
  4. Salam cik opie,
    Msred datang gegar sini....

    msredcheesecake.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. singgah gegar dan follow sini

    ReplyDelete
  6. yuhuuuuuu alya dtg nie!! hehe nak Gegarkan Blog Julai 2011, selamat berkenalan..jom undi alya boleh? ekekekeke.. :D

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/blogundi.html

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  7. 121th follower datang singgah sini =)

    jom lawat Sarang Jerung:
    Sarang Jerung

    dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
    Sarang Jerung on Facebook

    ReplyDelete
  8. Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Nice Blog...

    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    ReplyDelete
  9. Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  10. datang sini gegar2 dan follow.. :)

    jom singgah sini..

    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    thanks :)

    ReplyDelete
  11. datang gegar sini... nnti jemput2 lah singgah ke blog saya yer...

    ReplyDelete
  12. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  13. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    gegar sini jugak ye
    GEGAR BLOG JULAI 2011
    dan sini
    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  14. datang menggegar!!
    follow cik yana if sudi
    :)

    gegar balik my blog k

    ReplyDelete
  15. singgah sini dr segmen GEGAR BA..

    ReplyDelete
  16. Gegar Disini.. Saya Menjadi Pengikut anda yang setia...

    Jom Join Contest (RM) Cyber kalau minat.. http://1malaysia-cybershot.blogspot.com/2011/07/rm-contest-snap-shot-bloggers-contest.html#links

    ReplyDelete
  17. jom singgah ;)

    http://lenloy-closet.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...