Saturday, July 30, 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty

Assalamualaikum!

-ini sticky post wokey, sila scroll ke bawah for newer post-



Ok, tajuk tu agak riak. Ye, saya riak. Kenapa?Nak Riak sekali? TEKAN SINI UNTUK RIAK SAMA-SAMA. Hehe. LoL!

Bukanlah. Ini GA lerh. Bukan untuk tayang muka, tapi sebab ni GA-lah. Adeh, how i'm going to explain this. Taamo explain. =P

Naahhhhh, CikDya, syarat utama GA ni.

Wokey, pic ni bersaiz 2.52 MB okey, sila klik bukan untuk tumbesaran, tapi untuk tumbesar-besaran. Heee.


Lepas tu kan, kan, kan, CikDya akan pilih pemenang berdasarkan komen terbanyak. Ayoyo. Belog saya takfemes, entah siapa nak komen entri saya nih. Tapi dengan kejinya, saya menyeru followers saya yang saya segani lagi hormati, komen lah entri ni eh, eh, eh, eh.. Pellleassseeeee. *Saya taapandai buat muka kiut untuk minta simpati...weekkk*

Uh? Uh? Uh? Uh? Uh? Hehe. Komen ea korang. Jaebal *speaking korea pulop*.

Uh?Komen ea.





Komen tau.




Tau?
*alamak, terlebey sudae.Hehe*

Saya tag CikLolaLala~

p/s:saya tidak akan membalas komen korang sebab TuanBlog GA cakap taaci komen sendiri.. Hehe.. :)

Terimakasih sudi baca! (:

185 comments:

  1. wah3...awak taw3 je kan sye nk bce post awak y nih..hehehe :)..gud lusck syg..sye kne join jugak ke nih?

    ReplyDelete
  2. @~~lOla_laLa

    Up to you lah.. hehe.. Join je lah... tak rugi pon.. =P

    ReplyDelete
  3. nice!kene dengan tajuk..shows with the variety of hijab style!gucluck dear (=

    ReplyDelete
  4. sweet lah...
    perempuan memg lbih cntek bertudg,,=)

    ReplyDelete
  5. nice dear..come and drop comment here..dear, come n comment mine too..:) Gud Luck !
    http://justrunawayfromyou.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  6. sweet.. ^^
    good luck au..

    ReplyDelete
  7. puan bertudung sweet n cute taw hehehe

    ReplyDelete
  8. good luck...moha da rezeki menang ..^^

    ReplyDelete
  9. comel..Good Lucky!!! hihihi

    boleh LIKE gambar ni...

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150686003295424&set=pu.290991505423&type=1theater

    ReplyDelete
  10. wah~~~ tomey giler!! jeles arr siap edit2 g..:) gud luck yunk!!!~~~hihi ;]

    ReplyDelete
  11. gud luck syg...komen lagi..hehe

    ReplyDelete
  12. penat sudah aku menaip...hehe

    ReplyDelete
  13. cantik,kreatif...! good luck

    ReplyDelete
  14. ada GA mcm nie baru best, biar semua tahu pakai tudung nmpk cantik...he3...

    Nasib baik sy laki...hahahha

    ReplyDelete
  15. Rasa mcm jatuh ati lah kat awk.. hahaha :P

    ReplyDelete
  16. emm... napa gambar awak yang pakai ne nampak sumil ar??? Aiya ne buat hati saya dugdapdugdap neeee.....

    ReplyDelete
  17. tq for joining the contest. Nice to know u.And saya dah follow jugak. Good Luck ya.

    ReplyDelete
  18. comel...! gud luck sophie;)

    ReplyDelete
  19. kan opie ramai cakap awak comel.... :)

    ReplyDelete
  20. opie awak di tag...

    http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-by-yana-cik-putih.html

    ReplyDelete
  21. a'ah btul la syaitan jelmaan manusia :D
    senior2 pn pnah kena cmtu..bnda ni cam tradisi hantu2 tu hehe

    ReplyDelete
  22. uuuhhhhh...CUN!!!hehehe~

    ReplyDelete
  23. comel terutama yang niqab tu..saya dah komen

    ReplyDelete
  24. opi kenakan saya ye...hehe

    ReplyDelete
  25. opie...asyiknye dia kenakan kita

    ReplyDelete
  26. alahai xsk nye GA mcm ni, klu aku join konfem2 juga kalah.. haha..
    pape pun, gudluck! ^__~

    ReplyDelete
  27. hehe jangan maw ayat muz ye...hahaha

    ReplyDelete
  28. tunggu je opie nanti muz kenalkan juga diri muz ye...hehe

    ReplyDelete
  29. ok muz akan tetap men secretkan diri kalo camne...hehe

    ReplyDelete
  30. opie tak stop nak kenakan orang hehe....

    ReplyDelete
  31. cantik. good luck! btw jom join contest eyfa :D

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html

    ReplyDelete
  32. cantik nye dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  33. ada pula segmen macam ni... :)

    ReplyDelete
  34. akak org kelantan la dear, cuma keja je kt melaka :D

    ReplyDelete
  35. nice pic dan nice person.. good luck!!!

    ReplyDelete
  36. gudluck tahu!! tq komen post sy! =))

    ReplyDelete
  37. dah byk ni....xpelah...tambah skit lg

    ReplyDelete
  38. yang pakai ala-ala purdah tu santekkkk sangat. =)

    ReplyDelete
  39. Saya datang komen. Hheheh. =D


    gudluck, dear. =)



    http://sayasibudakopto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. wataniah? x lah.. akak kor jurutera lh.

    ReplyDelete
  41. alamak tersilap komen guna account adik aku la.. haha

    ReplyDelete
  42. betul tu yang pakai purdah cantek wooo...

    ReplyDelete
  43. sungguh hot anda.. ramai yg komen..

    ReplyDelete
  44. bab2 komen mengomen ni aku mmg sukaaaaaa

    ReplyDelete
  45. tumpang lalu jugakk..

    ReplyDelete
  46. salmah si penjual abcJuly 11, 2011 at 9:31 PM

    cantik..

    ReplyDelete
  47. opps lupa lagi awak comel, jangan wat g2 selalu k, nanti saya susah oh...hehe

    ReplyDelete
  48. tak boleh kalah ne kena komen lagi...

    ReplyDelete
  49. terukskan komen kat page puteri kita ne...

    ReplyDelete
  50. kalo dia menang suruh dia belanja kita semua yang komen sini makan...haha

    ReplyDelete
  51. apa lagi maw komen arrrr....

    ReplyDelete
  52. dia cantik wooo aku gerenti le menang punya....

    ReplyDelete
  53. sapa sokong angkat kaki belakang korang... :P

    ReplyDelete
  54. fuh cukup dulu nanti aku kena tuduh spam plak oleh blogspot... :P

    ReplyDelete
  55. ur welcome, tapi betul gambar awak pakai purdah tu cantik.... :) *nada penuh jujur*

    ReplyDelete
  56. woah...die buat kolaj.. hehe nice~
    comel awk.. good luck ye!

    ReplyDelete
  57. GA yg org laki xleh join hehe

    ReplyDelete
  58. wahh ye ke? hehehe 2510 eh.. pasni kte carik sape yg bsday 26.10 27.10 plak... hehe

    ReplyDelete
  59. datang komen! good luck cik opie! :)

    ReplyDelete
  60. opie awak 22 juga ke? single and not avaible...yes ada chance....haha

    ReplyDelete
  61. komen lagik kat sini. hehe...

    MB suke yg pkai purdah tu. cantek mate awak.

    ReplyDelete
  62. cantik woo gambar profile opie tu?

    ReplyDelete
  63. ah kenapa saya tenung balik2 ne...

    ReplyDelete
  64. lama lagi ke tarikh tutup segmen ne...haha

    ReplyDelete
  65. habis ayat oh maw komen....

    ReplyDelete
  66. nanti pakai ayat bunga2 takut ada yang jatuh hati plak...hehe

    ReplyDelete
  67. wahhhh ... banyak nya komennn heheh

    akak pun tumpang komen gak laaa

    Semua gambar bertudung tu sangat cantik :)

    ReplyDelete
  68. Good luck
    Jom vote saya plak
    Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti pengundi bertuah


    http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html

    ReplyDelete
  69. gd luck..memang pretty..:)

    ReplyDelete
  70. sapa komen lagi lepas komen aku ne setuju dengan kata aku yang cik opie kita ne comel...haha

    ReplyDelete
  71. banysaknye gambar, hehe.. comel !!
    ain pun join jugak, jom komen :)

    http://ainsukesenyum.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  72. wahh. dh ramai cmnt. good luck ya?

    ReplyDelete
  73. kalo komen terbanyak ssh gak tu.. huhu

    ReplyDelete
  74. Gud luck.. Semoga murah rezeki dan boleh menang..

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  75. dia ne cantik wooo....

    ReplyDelete
  76. hampir 200 dah kan?

    ReplyDelete
  77. Kekasih Gelap MuJuly 29, 2011 at 3:40 PM

    mis woo dekat yayang ne...hehe

    ReplyDelete
  78. Kekasih Gelap MuJuly 29, 2011 at 3:40 PM

    yayang sihat ke?

    ReplyDelete
  79. Kekasih Gelap MuJuly 29, 2011 at 3:41 PM

    Nanti sembang2 ye yayang, lama uda nda sembang2 kan...

    ReplyDelete
  80. Salam Ramadhan. saya datang kutip komen kat sini.Good Luck ya!

    ReplyDelete
  81. GA dah tamatt... tengs korang semua yang sudi komen.... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...