Tuesday, July 5, 2011

Jom Blogwalking Ramai Ramai!

Assalamualaikum!



Alah, macam mana ni, nak letak dua-dua banner taaboley ke? Banner yang dah terpilih atas ni sebab ado kolip-kolip-kolip, jadi rasa tertarik, menarik, ko memang kelip-kelip, lagi satu tu pulak cun gerk, memang suka, tapi taada kelip-kelipan macam atas ni ha. *Cheh opie, ko ragu magu pong, ko dah letak banner kolip-kolip tu.Cit!*

Eh, jap, jap, itu bukan syarat join segmen ni. Hehe. Korang nak join? Moh ler ramai2 kan segmen ni.

::::::::SINI!SINI!SINILAH!::::::::::::

Tengs ye CikBunny sudi invite saya ni. Wee!

p/s: saya kan suka letak banner segmen sebeso gajo, tapi hok ni, TuanBlog Segmen dah bagi url, jadi cane nak ubah saiz die eik? Cane?Cane? Caneeeeeee?*desperate*

Terimakasih sudi baca! (:

6 comments:

  1. huhuhu.... tgh download citer city hunter tu... lgpon masih airing kat korea... ada lg 8 episode lg blom ditayangkan... huhu...

    ReplyDelete
  2. @Rohaizam Rosli

    thx jemput muz ye, insya allah nanti muz join... :)

    ReplyDelete
  3. blogwalking yer ^_^

    salam perkenalan n follow u :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...