Saturday, July 9, 2011

Jom SENYUM bersama Shazny Salleh

Assalamualaikum!

.Nak join ketuk banner. Psssst, TuanBlog Segmen, saya letok beso2 ni untuk 'kipas' hencik.Haha.


Haih, dah rasa macam blog ni blog segmen pula. Berlambak lambak lambak segmen saya join. Haha. Tak kisahlah kan. Belog wa kot. =P

.Cuba cari mana saya. Haha. Sini tak sempat senyum dah kena snap. Tapi mereka tetap senyum even penat.

.Haaaa, ni baru senyum. PeaceYaww!.
Encik Shazny Salleh, saya bernama oPiE binti iSa*nama sebenar sedap sangat, taaboley letak.Heee*

Mereka di tag:
.CikLolaLala.
.CikFa.
.SifuMuz.

Ingat, segmen ni bukan bertujuan untuk menunjukkan posing gedik depan kamera tapi untuk menyebarkan senyum, sebab bak kata Shazny Salleh bila ramai orang senyum, dunia tiada penyakit. Besh lah ayat lu, bro! :)

Like!

Terimakasih sudi baca! (:

5 comments:

  1. percubaan ke ne cik opie??

    ReplyDelete
  2. hello there . ame singgah dari list jom SENYUM bersama Shazny Salleh ! good luck ya !

    psst , ame pun join juga . HAHA :D jemput singgah tengok ame senyum lak . HAHA :))

    have a great day ahead yaw ! and do take care !

    ReplyDelete
  3. okeh3..da join...sori le lmbat join..wuuu...senyum k..senyum

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...