Tuesday, July 19, 2011

Segmen | Kami Sayang Rakan Blogger, Terjahan Pertama!

Assalamualaikum!


Ok. Sekarang aktviti terjah geng pula. Pastu kena bagi sikit kata kata ringkas kat ahli group. Nak g terjah diorang ni.*pastu baru terjah grup lain. Hehe*

My Group Members
_
_
_











Ok, sesi terjah menerjah akan bermula sekejap lagi. Kalau korang rasa nak terjah juga bagi yang taaberkesempatan join, ketuk lerh banner diorang ea. Jum!!


Terimakasih sudi baca! (:

7 comments:

  1. yeay !!
    task one settle.
    wait for the next task ok
    congrats and gud luck (n_n)

    ReplyDelete
  2. dah tepek header kawan2 sekumpulan,
    sis kritik kat bawah header dorg tntg blog diorang..faham ?? tak faham agy, boleh tanyer ye (n_n)

    ReplyDelete
  3. wah ada header kita kat situ laa .. tapi tak gerak2 plak ..

    thanx ek letak .. selamat kenal

    ReplyDelete
  4. cik opie,
    terjahan kedua....n follow

    ReplyDelete
  5. hye hye.. kite satu group.. shera dah siap kan group 5 tau.. jom lar tgk.. Mehh..

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_20.html

    ReplyDelete
  6. terjahan kedua

    http://sophieisa.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-rakan-blogger_19.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...