Wednesday, July 27, 2011

Aksi couple!!!

Assalamualaikum!




Sebelum Couple :

Message ringkas al-kisah pasangan bercouple..

Stopa : Ya! Abang dah lama tunggu saat ni!!
Ayu : Abang nak tinggalkan sayang ke?
Stopa : Mestilah tidak! Tolong janganlah fikir macam tu. Takmungkin terjadi!!
Ayu: Abang cintakan sayang kan?
Stopa : Yaaa, tiap hari.
Ayu: Abang pernah tipu syang tak??
Stopa : Tak! Kenapa sayang selalu tanya macam tu?
Ayu: Abang akan selalu keluar dengan sayang tak??
Stopa : Setiap ada peluang, abang takkan lepaskan!
Ayu: Abang akan pukul sayang tak?
Stopa : Gila ke? Abang bukan lelalki macam tu!
Ayu: Boleh ke sayang percayakan abang?
Stopa : Yaa!
Ayu: Sayang!!

Selepas couple :


.Ni gambar sebenar kesinambungan gambar atas tu.Haha.Lelaki ghopenye.

p/s:Silap bagi title loh, nak letak aksi SMS couple, tapi, tersilap, dah publish. hahahahaha!
Terimakasih sudi baca! (:

3 comments:

  1. ya Allah..nipisnya iman.
    Nauzubillah la kan,minta dikuatkan iman. :)

    ReplyDelete
  2. ish2
    picture tu da bt saspen je.haha
    tula dunia

    ReplyDelete
  3. perlukah saya letak buah fikiran disini... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...