Monday, July 18, 2011

Day 6 - Tiga Perangai Hudus Saya!

Assalamualaikum!

Repost sebab edit. Hehe!
.Fuhh, nasib dia minta 3 je.
Bab ni yang saya suka. Jangan asyik nak tunjukkan sebelah baik *itupun kalau ade* kita je dalam blog ni. Sometimes show your true colour okeh! Hehehe!


Pertama: Saya ni mulut laser kadang kadang taaperasan orang tu kecik hati dengan saya. Habis saya kutuk or kritik. Pergh, memang sedap. Saya akan buat macam ni bila orang tu saya rapat, almaklumlah, bergurau dah terlebih mesra, taasedar terlaser lak. Plus orang Melaka memang kasar sikit. Memandangkan saya ni dah lama tinggal Melaka dan ramai gak lah kawan kawan Melaka, jadi nak taanak saya pun sama macam orang Melaka kasar. Wuhuuu! Tapi orang melaka baik baik tau, mulut je gitu. Hehe *backup backup!*

Kedua: Saya sangatlah mudah kecik hati! Tak gitu bagi yang kelahiran bulan 10??? Kan, kan? Tapi cepat sejuk beb! Taapaya pujuk pon boleh ok sendiri. Tapi nak lah juga kena pujuk. Hehe.

Ketiga: Apa lagi eik. Haaaa, saya pemalas. Pemalas kalau nampak najis. haha. Saya akan buat budus je. Buat taaheran je sebab geli tahap dewa api! Especially tahi cicak! Yaakkss! Saya rela biar dia lama lama situ untuk orang lain tolong cucikan. Tapi kalau cuci baby berak no hal beb! Adik adik saya berlambak woo, so dah biasa cuci adik punya berak kat tuuttt dia. Haha. Lagipun saya pernah kerja taska tau. Memang dah biasa cuci cuci najis kanak kanak riang. Haha. Tang najis binatang saya sangat yaakkkks! Hehe. Nasib ko lah labu kalau ada kucing berak kat dapur. Wakakaka!


Ok, nak tambah lagi.
Keempat: Kalau orang yang jumpa saya first time for sure rasa menyampah dengan saya dan rasa saya sombong. Serius. Takda orang nak kawan dengan saya. Tapi bila dah kenal saya, hahahaha. lain woooo! Hehe. Peace yawww!

Kelima: Saya ni sangat GELABAH!!!!!!!!!!!!!! Hahahaha. Memang teruk tahap kegelabahan kita. :)



Terimakasih sudi baca! (:

3 comments:

  1. tak boleh pelihara biatang macam ne...hehe

    ReplyDelete
  2. @muz
    Ha'ah, taapayah bela tau.. Haha!

    ReplyDelete
  3. Hahaha, tu dia.. Keluar cerita hangatt ! Saya pun pemalas :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...