Friday, July 1, 2011

Cuba Layan Ni Sekejap!

Assalamualaikum!



*screenshot MV Hands Up*

Okey, wokey, saya tahu korang taaminat korea. Tapi saya nak cerita jugek. Ini kan blog beta. Huahuahua. Taamo cakap panjong-panjong, nak cakap lagu baru penyanyi2 korea yang saya minat besh-besh wo!

2NE1-Lonely+I'm the Best
2PM-Hands Up.

MV dia memang kureng sebab yang 2NE1 tu ganas bebeno pulop, siap ada keluar senapang loh, belasoh sane sini. Taabaik-taabaik. Sila jangan tunjuk pada adik-adik anda. Layan lagu je wokey. Korang takkan ter-influence sebab klo dengar mp3 je korang taakan faham kan? Hehe.

Lagu 2PM tu pon riang sungguh! Weewit! Tapi MV dia pon taabaik untuk kekanak riang ok! Sebab MV dia kat club. Dia punya chorus pon "put your hands up and get your drinks up". Taaaabaik wokey.

Ok, just layan rentak dia okey, jangn mencontoi benda-benda-benda taaelok.

*OnScreen Style*
Dah lama tunggu lagu 2PM yang bagus-bagus. Lepas lagu Again and Again, dah taade lagu mahsyuk lagi. Biasa-biasa je. Akhirnya muncul Hands up ni. Yeay! paling suka tengok Live kat Mnet ke, Inkigayo ke. Hehe.

2NE1 taapayah cakaplah, lagu dia taapernah menghampakan. Autotune pon autotune lah labu......... 2NE1 never fails to keep us on our toes, do they?

Ok, dah puas beta membebel, sudah, pergi buka Youtube dan cari lah MV-MV yang telah dipromote tadi. Wakakaka.




Terimakasih sudi baca! (:

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...