Friday, July 22, 2011

Day 12 - Apa Eik Dalam Beg Make Up Ku?

Assalamualaikum!

Makeup? Hehe. Saya suka bab bab makeup ni. Memang suka, tinggal taapandai je. Haha. Hudus shiot kalau saya makeup. Wakaka. Saya ni mana da beg makeup. Kalau jenjalan, atfirst makeup lah juga, lepas tu, dalam beg bawa compact powder dengan eyeliner je.


Saya akan makeup berhabis habisan time musim raya je. Hehe. Orang cakap, taaboley makeup selalu nanti muka taaberseri dimakeup kan kahwin nanti. Saya rasa ada betulnya. Tengok je artis artis tu, manada seri makeup lagi. Huhu. Kan, kan, kan?

Hehe. Kalau pergi praktikal lagi malas nak makeup, mana taknya, nanti nak solat lagi, pastu makeup lagi. tepek bedak tambah eyeliner sudae.Hehe.

Ok, cara saya tulis ni macam tak menjawab entri, ye dok? Haha. Pendek kata saya teda beg makeup, juga kekurangan perkakasan makeup.*BM failed!*

.hancus tak saya makeup?Harharhar.

Terimakasih sudi baca! (:

4 comments:

  1. x tinggai compact powder an..hehe..aset tu!

    ReplyDelete
  2. natural beauty kan cantik...

    ReplyDelete
  3. laa .. ingatkan ada make up ye .. baru nak tahu apa isi ye ..

    ReplyDelete
  4. @aimie amalina
    Compact powder penting tu... :)

    @h-ck3r
    :)

    @iPai
    takde, takde. hahaha~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...