Sunday, July 10, 2011

Singgah blog aku sat , bleh ?

Assalamualaikum!

.Ketuk banner untuk joing moing!.


Jom berkenalan. Blog ni best tau *nada riak tahap dewa*! Tuan Blog dia lagi best kalau berkenalan dengan dia tau. Wakakaka!

Tolonglah oPiE iSa, kalau blog hang best, takkan lah followers takat tu je?

Cess, cess. 

Hehe. Blog ni biasa biasa je weh, saya lagi lah, hanya insan biasa yang suka menaip kisah hal dia, kisah lawak, kisah pedoman yang penting boleh dishare bersama. Dah nama pon blog secebis CEBISAN kan.
Even secebis pon, kalau boleh dikongsi pon apa salahnya kan, kan?

Hehe.

Apa apa pon, jom berkenalan dengan blog saya, dengan saya pon boleh ja. Bersahabat kan. Ececece!

Terimakasih sudi baca! (:

14 comments:

  1. saya folw awk
    singgh lame2 nie :D
    selamt kenal2
    http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-satbleh.html

    ReplyDelete
  2. ninie dtg singgah sini hjg minggu..
    salam perkenalan ye :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  4. woot2..datang singgah & follow :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  5. jalan2 cari pasal kat cni. salam kenal tuan tanah. hehe :)

    http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  6. singgah dr blog abg Ben..hehe...kenal2 meh...jom3..hehe..btw, follow u

    http://wawazulkafli.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini blas kunjugn hehe...
    hepi blogging ye! folo sini

    ReplyDelete
  8. Salam...

    Datang sini nak "Singgah Blog Korang Sat... Boleh tak????

    Salam perkenalan...


    Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

    Nice Header...

    -Adios-

    ReplyDelete
  9. haaaaaaa!! semputt!!
    sampai pun gak ke blog nie..
    hehe
    salam perkenalan n follow u ;)

    ReplyDelete
  10. tengs semua sudi singgah sini. jom berkenal kenalan!!!!

    :)

    ReplyDelete
  11. oshin datang nak berkenalan...

    maaf lambat datang singgah :)

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. singgah sini..jom mai sane
    http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...