Thursday, July 7, 2011

Bro, Kasi Kritik Blog Gua Skit, Bleh?

Assalamualaikum!



Rajin bebeno Bosh Ben ni buat segmen yerk. Klik banner untuk lebih lanjut. Alah, entah entah korang dah join dulu before aku. Haha.

Hari tu pon ada segmen Bosh Ben ada buat segmen kritik mengkritik ni.

Saya tak kisah dengan kritikan kerana kritikan membina tapi kutukan menghina wokey. Berbeza Kritkan dn Kutukan. Tapi kritik dengan bahasa tak indah can consider as kutukan tak? Hape hape je lah.

Blog saya ni pon memang lah cikai je, jadi saya akan terima kritikan yang membantu saya upgrade blog saya ni.

Tengs Bosh Ben sudi create segmen2 macam ni.


Ok, dah boleh kritik, jom lah. Wa kritik lu, lu kritik wa. Hehe.


Terimakasih sudi baca! (:

40 comments:

  1. hi cik opie! sy dtg gak blog awak :) blog awak dah okay. just bykkan entri yg best.

    ReplyDelete
  2. simple n nice blog...suka kombinasi warna..

    do leave ur comment at mine ya!! =)

    http://kemnrocky.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  3. suka tgk header kamu (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  4. blog simple..senang je load..urm..cuma music player tu letak kat atas laa..senang nk pause kalau org xnk dgr..~cadangan je..xnk tukar pon xpe..sbb saya xkesa..=)~

    http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/07/kasi-kritik-blog-saya-sikit-bole.html

    ReplyDelete
  5. simple dan senang dibaca....

    happy blogging....selamat berjaya

    tambah cerita ye!!

    ReplyDelete
  6. woot..woot..nak komen kalaw rajin tukar la template yang lebih ceria..hee~

    http://dayahjelita.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  7. kaler coklat!menarik tp tulisan tu kurang nampak lahh..yg laen ok!kemas dan cepat load :)

    http://missnadianasir.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  8. senang jer loading..
    susah nak dapat blog oren skrg :)

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  9. Hi... Emma datang nie !! Blog nie okay da and gud luck :p



    http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  10. Dtg singgah kritik ^________^..
    heee...mcm la saye bagus sgt bab2 kritik belog ni..



    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  11. nice blog.. sy suka blog yg simple + kemas + senang loading..

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  12. x mo kritik hihihi...boleh...ok dah ni...teruih follow sekali...
    http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  13. yuhuuuuuuuu..alya dtg nie!! ekekek..blog dah cun!! cuma buang widget yg tak penting supaya senang nak loading, happy blogging! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  14. Salah satu blog yang harus digegar, diterjah dan dikritik...info yang menarik, simple, ringan nak diloading..yang aku suke..tersusun rapi..xde lampu liplap..cun..dan saya dah follow....dah biasa dah ngn blog ni..hhahahahahaha

    http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-bro-kasi-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  15. nice blog :) keep it up and happy blogging :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  16. Tengs semua sudi kritik, akan perbaiki blog ni..
    :)

    ReplyDelete
  17. hi awk!
    nice blog oren..
    x berat n kemas..


    kritik belog saya juge yee.. :) http://imnabilawahab.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  18. nampak kemas dan memuaskan hehe cewah hehe.. x pandai nak kritik sgt nie hehe :) btw i like ur blog hehe :)

    jemput2 lah dtg ke sini pulak hehe
    http://alyajane.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  19. nice blog :) happy blogging

    http://ceritaizzatizakaria.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  20. hello..

    singgah bW dr segmen BA & trs follow..

    cepat loading..wow!!:))

    jgn segan singgah jenguk sini yerr..:))

    http://nadznur.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  21. ok la ni, kemas je tgk :)

    http://kishiakaike.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  22. ok kemas dan senang dibaca..:)

    ReplyDelete
  23. yihaaaaaa,tarzan kat sini lak nak kritik...yang tu okay,yang ni okay..tapi widget tu kalau boleh buang biar senang nak load,kalau byk widget blog berat nanti... yang tak penting je buang kay,okay... happy blogging :D

    http://letopkeypad.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  24. sambung mengKRITIK kembali ..=)

    simple blog, comel mcm tuan blog, tak berat,kalau boleh jgn ltak widget y tak penting , ti blog jdi berat .. larat nk menaggung beban..:p..kalau boleh tu kan , musix box tu letak ats taw.. sbb senang blog nak cri dkat mna bunyi lagu tu ..;P

    'SELAMAT BERBLOGGING.=)'

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  25. nice blog :)

    jom2, kritik blog ninie

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  26. jenguk n singgah n follow,,
    simple n nice..

    http://eyty-story.blogspot.com/2011/07/segmenbro-kaasi-kritik-blog-gua-sikit.htm

    ReplyDelete
  27. hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Aku Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    ReplyDelete
  28. gabungan warna yg sgt menarik.. sedap mata memandang..

    ape pown happy blogging..^_^

    jom kritik blog gadis pulak..
    BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  29. cantik warna...senang loading...menarik juga..saya pun baru so tak pandai sangat nak komen

    jom singgah

    http://kancil8349.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. xpe dah blog ni..ok2 je..hehe

    http://dilamin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  31. nice , simple , ringan .. :)

    juga boleh follow sini jika sudi .. :)

    http://izyannadira.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-boleh.html

    ReplyDelete
  32. nice blog...jom komen blog sue pulak..

    http://azwansprincess.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  33. follower ke 142! fuhh!

    blog kemas je, tak serabut2. font pun ok. peace!

    jom terjah n follow sini :)

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    ReplyDelete
  34. blog dah nice...penggunaan warna yg terang..nmpak keperempuanan situ =)


    hit me back yaw!

    http://theskyjuice.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...