Thursday, August 4, 2011

Day 25 - Makna Disebalik Link Blog

Assalamualaikum!

Okie dokie. Kalau tengok nama profile saya, oPiE iSa kan? Sebenarnya berasal dari Sophie Isa*pronounce as sopie.Hehe*..


Kat rumah family saya memang panggil Sophie. Kekadang panggil oPiE gak. So, link blog saya ni nama samaran saya bersama nama ayah saya iaitu isa. Saya kalau letak nama macam mana pon, nama ayah wajib ada. Yela, orang tahulah saya ni anak pokcik Isa tu. Hehe. Macam FB saya, saya letak nama chinese saya, tapi still ada nama pokcik iSa tu. Heheheheh...

Ada kawan saya tu saya langsung taktahu nama bapa dia sebab dia kalu letak nama kat fb, blog, tumblar, twitter etc, taapernah ada nama bapa dia. Huhu. Sangatlah tidak dikenali bapa dia. Hehe.

Apa apa jalah opie~


.taksabar nak balik kg jumpe diorang.Huhu.





p/s:saya hepi hari ni sebab ada orang tu dah tak misteri lagi dan dia sangatlah cute. Oh no, dia telah curi hatiku. Hahahaha. Wekkkk~

Terimakasih sudi baca! (:

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...