Tuesday, August 30, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!

Assalamualaikum!

Taksangka, pejam celik pejam celik, esok bukan lagi ramdhan, esok dah syawal. Busy kat MYDIN memang rasa masa berlalu sangat cepat. Serius wa cakap lu. Blog pon tak terupdate. Langsung! Fuhh~

Entri pendek ni sekadar bertujuan nak bagi kad raya kepada semua blogger yang kenal mahupun tak kenal saya. Nah! Ambil kad ni. Hehe



Mohon maaf atas kesalahan yang ada saya buat mahupun sengaja atapun tidak sengaja. Mungkin ada yang terasa dengan entri saya ataupun saya tidak membalas jejak mahupun komen. emm, ape ape jelah. SAya tahu memohon maaf bukan sahaja pada raya, tapi pada bila bila sahaja. Tapi disebabkan Kat MAlaysia ni dah sinonim macam tu, saya pon ambil kesempatan ni. Dunwori, at any time saya akan sentiasa memohon maaf sekiranya ada melukakan mana mana pihak. Cheh, Macam hape je pulak kan. Hahahahaha!

Selamat Hari Raya Aidilfitri Semua!!!!

Terimakasih sudi baca! (:

3 comments:

  1. salam aidilfitri :)

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  2. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...