Monday, September 12, 2011

Sejahtera ke atas Semua!!!!

Assalamualaikum!

Walawehhhh! Lama gilak tak update blog. Takda masa lah. Sedih tinggalkan blog ni sensorang. Bila dah tak buka blog tu, memang tak langsung jenguk blog korang. Huk~

Dah mula sem baru kan? Bagi mereka yang masih belajar kat IPTA, minggu ni minggu orientasi freshies manakala next week kalau tak silap bagi mereka yang baru buka sem. Tarik nafas dalam dalam, hembus! Tu diaaa. Kembalikan semangat nak belajar anda setelah 4bulan bercuti. *Kemain ko opie nasihatkan orang.*

Saya ni masih lagi bekerja di Mydin. Itu yang tak berkesempatan update blog. Yela, saya ni naik bas, balik rumah sure penat! Fuhh! Keluar rumah waktu matahari baru nak cakap 'hi', balik rumah bila matahari nak cakap 'bye bye'. Kerjanya office hour je, tapi, dalam bas yang menyebabkan berdouble hour. Walaweh! Tapi nak buat macammana, mencari rezki dari menganggur kan, kan,kan? Gaji pon not bad, kerja dok ngadap komputer dengan supplier je hari2. Tak susah, tapi pressure sikit je. Heheheheheh.

Ok, stop sini. saya membebel sensorang, tiada yang berminat membaca. *Sila cakap tidak kerana korang baca! Hahahahha*

Btw, saya nak ucapkan Selamat Mulakan Sem baru pada mereka yang masih belajar dan Selamat Selamat kepada semua!!!! Hehehe..

.Nah Seketul gambar raya.


p/s:nanti nak share tentang Melaka lah kat blog neh! Stuju tak?Hehehehe. Korang, kalau ada kerja kosong, bagitahulah saya yepp!

Terimakasih sudi baca! (:

2 comments:

  1. :) cian dyee busy bekerja.. tak pew-2, ade mase naty updatee yee..
    selamat hari raye :)

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/sedih.html

    ReplyDelete
  2. heheh..memahami juga..bila ika keje pon ta smpt nk uodate blog..sian blog..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...