Sunday, September 25, 2011

Apam Polkadot/Ladybird Versi gua!

Assalamualaikum!

Takmo bebel panjang. Gua nak bgtahu kat semua orang walaupun 1st try Apam polkadot/ladybird aku hampeh gila, tapi 2nd try memang terbaek wooo!

Aku buat khas untuk beberapa kenalan aku kat MYDIN memandangkan yesterday is my last day kat MYDIN*berhenti atas sebab2 tertentu*

Hehehe.


HaHa. itu bukan apam yang saya buatlah. Haha. Itu saya google je. Tak sempat menyempat kot nak amek gambar.Mane taknya buat malam2. Siap pukul 12 malam terus gedebush atas katil! Hahaha. Lagipon, saya buat tak se-perfect ni. Hehe.

Esok nak buat lagi, nak buat untuk family and maklong yang bakal datang umah esok. Hehe. Nantikan~

Ok, bai!

Terimakasih sudi baca! (:

3 comments:

  1. wahhh rajinnye..nk sikett nnti buat lagi jgn lupa haplod gamba tau hehe :)

    ReplyDelete
  2. buat kat L satu k.. huhu

    solat ke belom??
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

    ReplyDelete
  3. @AuroraChenta, Hehe. Tetiba jadi rajin sebab benda tu sangat comel. hehe.

    @L, Dah siap, banyak, ambil lah sini.... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...