Thursday, August 4, 2011

Lawak: Spontaneous Thursday #5 : LoL!

Assalamualaikum!

Dalam hujan lebat, malam gelap gulita, jalan tidak berapa nampak, aku cari jalan mudah follow kereta depan, tiba-tiba kereta itu emergency brake, aku sondol belakang keretanya. Aku turun dalam hujan lebat dan marah pemandu itu kerana berhenti mengejut, tapi dia nampak kehairanan kerana aku marah dia dalam garaj kereta rumahnya...
source:FB TerrBBaaaaeeekkk

Terimakasih sudi baca! (:

4 comments:

  1. hahaa
    klaka je :P

    ReplyDelete
  2. lapar sgt ke sampai tak pasan...hahhaaa

    ReplyDelete
  3. hahahahhahhahahha
    , kesiannya

    ReplyDelete
  4. macam tu ke opie driving?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...