Thursday, August 4, 2011

Super Junior Mr.Simple MV and others 'Hancuss' Live Stage.

Assalamualaikum!





Haa, Akhirnya MV Mr.Simple dari SuperJunior keluaq juga! Tudia. Uhuk uhuk. Tapi simple lah. Huhu. Memang Mr.Simple. Huhu. Ada tak comebackstage SuJu dengan MR remove? nak juga dengar suara diorang sebenar masa live stage kan. Hehe. Saya ada cakap tentang diorang punya 5th album kat SINI dan SINI..

Miss A memang teruk habis. Macam semput je menari atas pentas. Tula, orang focus more on singing than dancing kalau rasa stamina taacukup. LoL! *habislah fans diorang bunuh aku jap g*. Nasib lagu lagu diorang memang best. ada weh dalam playlist saya sebab lagu diorang best, MV pon ok, cuma Live stage je hancusss. Sorry to say. Hehe!

Tapi 2NE1 memang terbaik. suara diorang mantap jugak weyh. Ingatkan autotune je. Minzy terbaik sebab sing adn dance at the same time! Terbaekk wokkk!

Kalau rasa nak dengar 'Mr remove' diorang, klik SINI untuk 2NE1 kesayangan saya(bagi lagu UGLY) dan SINI untuk Miss A Live Perf(Lagu Good Bye Baby) yang memang hampeh! Nak check artis kesayangan korang ada juga, check je kat sidebar Youtube tu. Huhu. Emmm, nak cari SNSD the gedixs lah. Hahahahahhahaha!

Peace yawwwww buat peminat peminat mereka yang ada saya kutuk diatas ni. Hehe. V(^_~)

p/s:saya baru tahu tentang MR remove ni. Hehe. Best layan kutuk. Haha.
Terimakasih sudi baca! (:

2 comments:

  1. weeee
    ni kalo adek bace mesti sengihhh jek..hehehe =)

    ReplyDelete
  2. wow.......best!!! mcm lagu lama depa ja....huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...