Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday #4 : Tengs KakNiena Sudi Promote Blog Saya!









13 comments:

  1. hee.. nk tanya ni.. tapi sblm tu jgn gelak atau tiba pandang fa secara senget au.. ngee ;)
    ok2.. soalan fa ialah.. mcm mana nk letak header niena n then terus link ke niena punya blog bila kita tekan pic tu.. err.. faham x apa yg fa cuba nyatakan ini? ke pertanyaan fa ni terlampau ketraumaan ea? heee ;D

    ReplyDelete
  2. @fa

    Haha. ketawa bukan sebab soalan niena tu, tapi kecomelan Fa bertanya.. Cute pulop.. Hehe..


    Maksud Fa kalau nak buat post baru ke? Fa click kat gmbar tu *ketika buat entri* pastu ade option link kat atas tu, klik situ. first klik untuk buang link original gmba tu, 2nd klik untuk letak link baru.

    faham tak? berbelit ea.. Huhu..
    Hope membantu.... :)

    ReplyDelete
  3. hee.. *malu sambil menutup mutup dgn gebu.. ngee..

    err.. erm.. fa kena click right dkt header kak niena tu n then tekan apa ea? an byk pilhan an.. ke fa da salah faham ni? err.. alamak.. loading~ hehehe.. ke fa kena save image header tu dulu?

    *sekali lagi soalan fa yg agak tett~ hee ;D
    maaf ea kerana byk teramat bertanya..

    ReplyDelete
  4. @fa

    klo nak save header kak niena t, rightclick then 'save image as'..


    dah save tu, boleh lah upload time buat entri tu..

    Hehe...

    ReplyDelete
  5. ok2.. fa da lps~ yeayy.. fa da lpsss.. *gembira sambil senyum sorang2~
    terima kasih au..
    sorry byk bertanya yg membuat opie jd x keruan.. hehehe.. *malu (blushing~)

    ReplyDelete
  6. @fa

    takpe.. Sharing is caring.... :)

    ReplyDelete
  7. ehehe..sis niena memang baik hati~ ^^

    ReplyDelete
  8. untungla ada promosi....hehehe

    salam singgah kenalan...follow²

    ReplyDelete
  9. @Sunah Sakura

    *^^


    @azam

    Salam perkenalan. tengs sudi follow..:)

    ReplyDelete
  10. hai..salam kenal..dtg dr blog niena ..

    ReplyDelete
  11. salam kenal. 1st time singgah sini. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...