Tuesday, June 21, 2011

Porn site!!!!

Assalamualaikum!



Tadi baru baca entri Farahin Nasir mengenai senarai email yang sign up din porn site. Huhu. Cuak beb masa try check tadi. Haha. Apsal lak nak cuak, bukan wa ada buka porn site pon. Saya inesent tau! Lalalalala. Lah, takcaye ke? Lantok ah. Wekk..=P

Lagi satu, kalau orang tu nak buka porn site, for sure dia kan sign up lain emel kan? emel yang khusus untuk benda2 lucah or spam. Kan, kan, kan? Huahuahua. Mereka bijok untuk memuaskan nafsu mereka. LoL~

Baiklah, nak check, boleh check kat entri blog Farahin Nasir atau SINI!!!!

p/s: Apsal saya tanya Mr.Google imej2 18SX  (imej suci untuk diletakkan dalam entri ni)banyak sangat keluar gambo seksi Miera Liyana? Haha..

Terimakasih sudi baca! (:

14 comments:

  1. itu dia...sapa yang ada register baik mengaku cepat...hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaa... check lah mane tahu email sesat ker.. heee.. :)

    ReplyDelete
  3. hehe....saya tiada oh dalam list...alim ne... :)

    ReplyDelete
  4. @muz

    Teda?Haha... guna email lain tu kali... Haha... Joke aahh...

    ReplyDelete
  5. haha, ui nda pernah oh...daripada cari yang virtual bek yang real...juz kidding...hehe

    ReplyDelete
  6. hehe, napa uda tu cik opiee?

    ReplyDelete
  7. @muz

    "daripada cari yang virtual bek yang real"

    @_@

    Haha...

    ReplyDelete
  8. hehe,
    yup watpa nak seksa hati tengok porn,
    kalo rasa2 yang dah tak tahan,
    kahwin je lah,
    lagi dapat pahala...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...