Tuesday, June 14, 2011

Jom Join Review Blog and Giveaway by CIK BUBU

Assalamualaikum!

Ada GA lah! Nak Try ke idok ye?Cuba jelah ye. Saya punya blog ni bukannya bagus sangat, nak tulis entry pon hambar je. For sure taterpilih. *self-confident yang sangatlah rendah yep*

Tapi kan, wa peduli haper. Wa nak join. Baiklah CikBubu, Wa join. Pasai pa?Hehe.

Mestilah nak tingkatkan traffic. Blogger yang 'innocent' macam saya ni manalah pernah traffic tinggi macam mereka-mereka.*anda tahulah sape* dan saya akan pastikan saya menang dengan jampi seranah serapah terhadap CikBubu. LoL. Joke lah CikBubu. *tapasal pasal i kena reject nanti*

Korang macam mana? Nak join? Nak le tew. Dah-dah, tamo malu-malu, segan-segan sampai tercirit, pegi nuu, klik je banner tu yepp.. Wa suka letak banner contest/segmen besar kedabaq demi menunjukkan semangat taberbelah bagi wa pada contest ni lantas dipandang mulia oleh TuanBlog Contest. Haha.


Sudae siap CikBubu!!!!!!!!



Terimakasih sudi baca! (:http://mysoulsyafiq.blogspot.com/2011/06/jom-join-review-blog-and-giveaway-by.html

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...