Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday #3 : Melompat Lebih Tinggi!



24 comments:

  1. hehehe.. moga akan terus tinggi .. :)

    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/promosi-blog-1.html

    ReplyDelete
  2. @muz

    SifuMuz, taafaham. Maksud SifuMuz?

    ReplyDelete
  3. tak muz tengok cam orang nak jump masuk swimming pool je, tapi yang logiknya tu kan semen...dia nak swimming di semen ke...hehe

    ReplyDelete
  4. @muz

    Haha. Itu saja ja mo posing sambil melompat. manada orang jump masuk swmmg pool macam tu.. adododoi..

    Haha...

    Btw, itu sy sama kwn sy loh....
    Di Pulau Sebatik, program disana.. Hehe...

    ReplyDelete
  5. mana taw skill baru... haha

    oh program pa kat sana?

    ReplyDelete
  6. @muz

    Kami satu kelas ada program Bakti Siswa a.k.a keluarga angkat. Kami pun ada buat prog di sekolah menengah Wallace Bay sana.
    Hehe...

    T_T
    Rindunya Sabah...

    ReplyDelete
  7. Hehe...napa best ke datang sabah ne?

    ReplyDelete
  8. @muz

    unik oo Sabah. Tapi saya taasuka UMS...

    >.<

    Hehehhehe...

    ReplyDelete
  9. maksud tu tak suka UMS ke? Napa plak?

    ReplyDelete
  10. @muz

    Pentadbiran UMS ni kureng sikit. Huhu..

    Itu sak~

    Naseb lah UMS ni di Sabah. Menci dgn UMS, Jenjalan Sabah adalah ubatnya...

    Saya ni student UMS....

    ReplyDelete
  11. oh sebab tu rupanya...

    sabar je lah kan, nak bantah pun kena ikut juga... :) berapa tahun g habis study?

    ReplyDelete
  12. @muz

    Hehe.Sbnrnya. Habis sudah. tgh praktikal ni. Tapi dalam kad pelajar cakap sy masi studnt UMS untill Nov 2011.. Haha...

    Jd masi studnt lah kiranya... Hahahahhahaha..

    ReplyDelete
  13. kira student lagilah... :)

    Sekrang praktikal kat mana?

    ReplyDelete
  14. @kotak bulat

    Ye. lompat. tidak diedit. hehe. Tapi lompat dari tembok belakang tu, tu yang nampak tinggi. Hehe..


    @muz

    Praktikal di Jabatan Laut Melaka.. Hehe... :)

    ReplyDelete
  15. @niena shopping2u

    Haha. macam tahu2 je sy ni pendek. Uhuk~

    ReplyDelete
  16. melompat lebih tinggi hingga ke langit..^^

    ReplyDelete
  17. satu tu da mcm nak diving je..ce tbalik kan gamba..haha

    ReplyDelete
  18. hahahaha
    sokong Qarr Jalil
    yang sebelah kiri tu macam nak terjun menyelam
    hehehehe

    Wordless Wednesday #4

    ReplyDelete
  19. @Hans

    macamane lak nampak macam nak diving? Uhuk...

    Hehe~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...