Saturday, June 11, 2011

Jom Layan Magic!

Assalamualaikum!

Pagi semua!

Straight to the point lah, malas nak bebel2.. Hehe.

Ok, cuba korang check-it-out gambar2 kat bawah.
-
-
-
-
-
-
-








Amacam?Mesti korang rasa ni photo yang diambil guna kamera kan?kan?kan? Jeng, jeng, jeng! Bukan!!

Pergi ucap terimakasih kat Roberto Bernardi sebab dia dah berjaya pedayakan korang. Haha. Ni beliau lah yang lukis. Beliau ni pelukis hyperrealism. Most gambar yang beliau lukis (lukisan hyperrealistic) dilukis guna cat minyak. Ya, hanya cat minyak juga hanya diataas kertas canvas.

Memang superb lukisan2 dia. Boleh tak minta dia lukis gamba saya pula? Alah,,,, boleh lah, uh?boleh lah.Uh?

Hehe..


Source: robertobernardi.com




Terimakasih sudi baca! (:

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...