Thursday, June 30, 2011

Lawak: Tukang Gunting lagi Power Dari Polis Taw!

Assalamualaikum!

Aduh. Rasa macam2 nak tulis, tapi nak kena buat report praktikal jap. So, macam tak sempat menyempat nak update blog. Ok, layan cerita pendek ni jap.
-
-
-
-

Stopa : Bapa aku hebat. Dia polis. Semua orang takut ngan dia.
Ali : Eleh, bapa aku lagi terer. Kalau dia suruh orang tunduk, mesti orang tu tunduk.
Stopa : Wow! Bapa kau keja apa?
Ali : Tukang gunting rambut.

Stopa : Hampeh!!!




p/s:layan cerita Umrao Jaan kat B4U sambil buat report LI...

Terimakasih sudi baca! (:

4 comments:

  1. Stopa tu bkn cikgu yg ajar cakak ganu dalam oh yeah ke? :P

    ReplyDelete
  2. @Apih El Nino

    Ha'ah. minat gila episode tu, byk kali tgk sbb sy suke loghat terengganu. Ada dlm entri sy yg lain:::
    Orang Utara Gaduh dengan Orang Ganu

    Geram dengan Orang Terengganu

    ReplyDelete
  3. jangan main2 dengan tukang gunting, takde pistol pun menang tau hehehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...