Monday, June 27, 2011

Giveaway | "Love to Look Gorjes!"

Assalamualaikum!

Entri Straight to the point!
-
-
-
-
Ada tiga orang blogger yang rajin terlampau juga baik hati untuk membuat GA. Nak join le tew?! Noh, Ketuk hensem2 kat banner tu!

.macam bese, banner sebeso gajoh supaya korang juling menengok lantas mengambil hati TuanBlog GA.


Then, siapa nak join wajib teka apa hadiah yang bakal diberi. Saya ni dengan gelojoh meneka berikut adalah hadiah yang bakal diberi oleh mereka yang buat GA kerana diorang ni sure baik hati gila kan.


Ehem-ehem.

.set berus makeup yang berlambok2.


.set eyeshadow yang juling mata dek kerana warna yang takkeruan warninya.


.Shawl satin Hana T. Wee!
-
-
-
-
-
Dan beriku adalah mereka yang baikhati *penganjur lowh*
-
-
-
-
-
-




Terimakasih sudi baca! (:

6 comments:

  1. Assalam..dari segmen "kami tak lupa diri"..
    salam kenal....lau rajin singgah la blog saya...nnatikan entry pengalaman saya mendaki Gunung Kinabalu baru2 ni...

    #mcm mana nak follow awak, xdok button follow pun..huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. @CikNyz

    erk?taaboley ka? ada bah tu follow... Hehe.... *^^

    ReplyDelete
  3. lulu cakap salah laaa..
    hihi..sama2 kita tunggu jawapannya..
    gud luck!

    ReplyDelete
  4. Final check!!
    Entah jawapan betul atau salah..
    yang paling penting semua ada peluang untuk menang.. nantikan keputusan yang akan diumumkan tidak lama lagi.. ;)

    TQ sudi join..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...