Sunday, April 3, 2011

Saya Budak Rajin




Haiz, lama dah tak update blog.  Busy ke kak? Haha. Konon. Buat2 busy adalah..

Actually, sejak 2 menjak ni emosi tak stabil. Susah nak stabilkan emosi. Sentiasa rasa tak happy.

Nak share ke kat sini eik? Tak payah lah, blog bukanlah 1 medium yang akan saya gunakan untuk meluahkan hati yang tak puas, *eh2, lain macam pula bunyi*, untuk meluahkan ketidakpuasan hati. *eh, pe beza eik*

Kalau budak final year mesti nightmare gila bila sebut pasal Final year Project aka FYP..
Tapi takda lah nightmare sangat, tapi akan rasa Argggggghhh *sedang menguap kemengantukan*
Malas betul *Ke anda memang pemalas Opie?*

LoL~

Mana ada, saya budak rajin ni *sedang bercakap bohong*..
Chapter yang paling takda idea adalah chapter 5... haha... dah berkurun buat, masih tak siap2..

Dah hantar untuk 1st draft tapi bila tanya Mr. supervisor *sebaik sahaja buka pintu bilik supervisor*


BETA     : Dr., macam mana chapter5 saya? Mesti teruk kan? *sambil buat muka minta  belas   kasihan+cun yang teramat ß sedang perasan*

BELIAU : Boleh tahanlah..........................Teruk

BETA     :Demm, cakap nak suspend je, ingatkan boleh tahan lah, ghupenyer boleh  tahanlah teruk... cis3..*mengomel dalam hati yang berkolestrol ni*

Haiz.. chapter 5 ni dah lama saya dapat balik review dr supervisor, tapi malangnya otakni terlalu sejuk untuk berkerja keras demi memikirkan penambahan yang perlu ditambah..

Gambateh Opie! Mesti buat yang terbaik anda!  Come on bebeh! Minggu ni metsi kasi settle eyh, pastu dah boleh focus kat study pula...

Jadi, nantikanlah nex entri yang berkemungkinan akan dibuat pada nex Sunday... sama ada siap ke tidak chapter 5 ni..

Jom buat kerja jom!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...