Friday, April 22, 2011

Jom Layan Drama Aksi Korea!

.Gambaran semata-mata-mata tau!.



Wehaaa!!!
Selesema ah macam nak demam! Tapi Opie Isa seorang gadis yang kuat dan gagah! Takkan jatuh sakit! Yeke?
Doa je lah ye. Sekarang study week, mesti kuat supaya boleh senang lenang menonton Korean action drama dengan lapangnya. Wah! Sangat tak patut kan? Takda lah, saya study juga, tapi kalau rasa macam dah bosan, terus lah buka drama. Bhahahaha. At least study juga kan?hehe.

Sebenarnya opie isa sedang merajuk dengan kawan2 nya. Sob2. Tapi kita ni tak pernah kena pujuk. Asik pujuk hati sendiri je. Itu lah kelebihan anak2 yang lahir pada bulan 10, memang cepat merajuk, tapi dengan gagahnya akan pujuk diri sendiri dan hilanglah merajuknya! Haha.

Kalau diikiutkan hati yang merajuk ni, memang tiada sapa yang nak pujuk, lastly, diorang yang akan buat merajuk dengan saya balik. Haiz~ Tak patut kan? *^^
Sampai hati tau buat cenggini *wah, ayat bajet comel.menyampah i*

Apa2 lah cik Opie Isa, janji anda dapat tengok action drama sambil menghirup air teh O panas dengan hidung yang asik meleleh mukusnya lantas dilap dengan napkin berwarna peach-nya!

Senyum sokmo!

p/s: bila nak buat entri pasal SHARK ni.

2 comments:

  1. haha..dulu pon rasa study week tu bnyk spend utk berkinja2...dah dekat baru nak insaf...hehe..gud luck 4 ur exam

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...