Tuesday, April 12, 2011

Penyelesaian Terbaik Demi Mengelakkan Malu!!!

.Auww, malu i tau.



Amaran Keras, Anda hanya boleh lakukannya sekiranya anda sememangnya muka Slumber atau muka tembok setebal tebalnya!!!
-
-
-
-
A. Jika diketawakan rakan ketika tertidur kat office atau dalam kuliah hingga meleleh air liur basi...

Terus bangun separuh sedar dan buat-buat kene sawan sambil keluarkan lagi air liur. Gerenti member korang akan panik dan berenti ketawakan korang.Lepas tu pandai2 lah korang buat adegan yang seterusnya. LoL~





B. Kalau tersilap menyapa orang yang tak dikenali...



Teruskan menganggap dia kenalah korang dan bagi dia duit kononnya korang pernah berhutang dengannya. Mesti dia pun mengaku korang kenalannya. Kalau tetiba dia minta lebih korang tak tahu ah. Pandai2 ah. 





C. Jika ditegur orang kerana zip seluar terbuka.(Khas buat jejaka ya)



Jawab je dengan selamba mengatakan ini adalah gaya berfesyen atau katakan bahawa zip itu rosak sambil berfalsafah 'biar rosak zip, jangan rosak akhlak'.




D. Bercakap sorang diri kerana member ketinggalan kat belakang.



Teruskan bercakap dan ketawa sambil menyumpah member korang tu sensorang. Tentu orang takkan gelakkan kerana menyangka korang ada masalah mental kronik.Pastu kalau tetiba pulak ada van Hospital Bahagia datang, korang buka lah kekuda. Bhahaha. Pandai2 lah ya. XD



E. Tersilap masuk tandas wanita/lelaki.


Buat-buat wajah gelabah dan cemas sambil berlakon menyatakan tujuan korang masuk kerana nak mencari isteri/suami atau awek/balak korang yang dah sejam tadi tapi tak keluar-keluar lagi.

Bhahahaha. Sila ketawa terguling-guling ya.
Tapi idea2 ni tak kan berjaya kalau korang buat muka gelabah. Mesti buat muka cool + Slumber badak.
Bhahahahhaha


-
-
-
-
-
-
.New Me. (Sedang tipu, sila percaya bulat-bulat).


p/s: Minggu ni minggu last kuliah dalam UMS, bagi semester terakhir di UMS!!!!!!!!!!!

2 comments:

  1. 1st of all... congratez.... hahahaha
    den lawak ah kak shy... bukan stakat terguling-guling ketawa malah terus lompat dr tigkap... hoho...
    lastly.... itu gambat ji hyo ye not the new U...
    <>

    ReplyDelete
  2. wah, ganaz gila sampai lopat tingkap...
    haha.. anggap jela itu aku.. bhahahahahahha~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...