Thursday, April 14, 2011

Hikmah-Mu ya Allah

.Rumah kami yang hangus.


Hari ni nak buat entri sedih.
Huwaaa!!!
Tetiba malam ni rindu kat rumah lama.
Teringat barang2 kesayangan kami dalam tu.
Benda yang paling sedih, gambar arwah wan, arwah adik, arwah pakcik2.
Sangat sedih.
Kesian mak dan ayah, diorang mesti rasa lagi teruk.
YaAllah, kau tabahkan lah hati kami.

Tapi syukur YaAllah, selepas kebakaran tu, rezeki kami satu family bertambah.

Masa time tu, hidup rasa macam tak ada pa nak makan. Kesian tengok mak and ayah bertungkus lumus.
*kenapalah aku buat entry ni, kan dah nangis tak boleh henti*
Dah, nak stop sini. Xmo tulis lagi. Airmata dah ah tak boleh berhenti ni.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...