Wednesday, April 6, 2011

Perah, Perah!

.Budak ni budak baik dan rajin (heh?apakah?).


Seharian duduk termenung dihadapan monitor yang besar gabaq ni memikirkan Chapter 5 yang tidak ketahuan hala arahnya.
Idea tak pernah nak singgah kat hotak ni. Saja je an. An.
Kendian, jari jemari pula pantas menaip untuk update blog.
Ohh, ko blog cepat je idea datang, FYP? Langsung tak ‘limpas’..
Bikin panas ah~

Takpe2, Shafiyyah Mohamad Isa, anda budak baik dan bagus *sedang perasan*, perahlah otak anda sebagai mana yang diajar oleh rakan baik anda melalui senaman aerobic.

Eh, Opie, apa ko merepek ni? Perah? Aerobic? Apa kene mengena nya?
Wakakah.
Tulah, anda semua tak tahu..

Kami 3rd yr mariner batch 08-09 UMS ada aerobic sendiri auww...
‘Sumandak olumis’ kelas kami yang ajar.
Direka khas untuk program sebatik’2011..

Macammana?
Bunyi nya gini..
*sambil buat gaya aerobic*
Marching, marching, marching...
Ok, sekarang kita perah kain..
Perah, perah, perah..

Alahai, korang mesti tak faham punyalah..
Hehe... bagi sapa2 yang faham tu, diam2 sana.. Gaya Aerobic ni Copyright Protected by IVY MILANI CHIN.

.bersama Ivy Milani Chin yang chanteekkk manis.
Hehe.. takpe, sure korang tak faham punya lah!
Hehe..
Eh, jom sambung tido, eh, salah, salah, jom sambung buat kerja.. Yok!

Limpas = lintas or lalu (loghat sabahan)
Sumandak=anak gadis or awek or cewek(loghat sabahan)
Olumis=cantik(bahasa Kadazan)


2 comments:

  1. Lol. mimang pun org lain tida paham. hahahah.. bha len kali ko lagi ganti sia di dapan keh ajar orang cuci kain~ XD

    ReplyDelete
  2. haha... mana bulih urang lain ganti tampat ko tuh... ko seja pandai buat tuh..
    wakaka..XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...