Tuesday, April 26, 2011

Ayam pon tak sempat berkokok lagi!

.Percayalah OPIE ISA secomel dan serajin ni*sedang tipu hidup2*.


Assalamualaikum dan Selamat Pagi!
Opie Isa telah bangun pagi seawal 6pg!
Lepas Subuh terus tak tido dengan meletakkan jongkah mancis di antara dua alis mata. Semata2 kerana esok ada paper, nak study habis2!
Oyeah!
Bila lagi kan, nanti dah tak da exam, rindu pulak nak study bangun awal ke, stay up ke.
Ok lah, entri pendek je, nak sambung study BIOLOGY OF MARINE MAMMALS!
Tata korang!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...