Monday, February 7, 2011

Kenapa Nak Risau, Tuhan kan Ada.




Aku tahu, aku ni agak lembab.
Mesti lah supervisor aku tak gemar aku kan.
Tengok je cara dia comment my chapter 4, asyik ada tanda seru je.
Kawan aku yang lagi satu tu tanda smiley je.
Beliau suruh kami buat sama2 supaya tally.
 Memang dah buat sama2 pon,tapi hak aku beliau comment lebih2, hak kawan aku tu, dia tak comment pon part yang dia comment aku tuh.

Yela2, aku budak lembab. Lembab an?
Tapi aku tetap akan buktikan aku boleh!
Usaha.Doa.Tawakal.Amin.

5 comments:

  1. bkn la sbb ko lembap kne comment byk
    sbb supervisor ko syg ko lbh
    die xnk ko wat kesilapan... die nk ko dpt A :-)

    ReplyDelete
  2. Ishh.. apsal ni~ pedulikan pe org kate.. shai boleh. yeah!!

    ReplyDelete
  3. kakmas pun lembab.. jgn riso~ slalu ada pangkah... pangkah dgn tanda seru mana lagi dahsyat agak2? hihi~! wat sungguh2 kay this 1 month! cayok dear!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...