Monday, May 2, 2011

Joongki's Last Appearance in Running Man

Ok, sila sediakan tissue berbundle2 bagi yang meminati beliau esp dlm Running Man!



.Kwangsoo.Haha.Jongkook.Jongki.JiHyo.Jaesuk.


Saya sudah buat entry mengenai penarikan diri beliau dalam RM before ni. Boleh check sini. Masa broadcast pada kat SBS pada semalam (1 Mei), Jong Ki ada announced yg beliau telah membuat keputusan untuk meninggalkan RM sebab busy dengan penggambaran movienya sekarang. Jongki terima popularity yang banyak daripada penonton dan peminat *termasuk saya TEHEEE* minat tambah suka dengan caranya yang cute dan  agak dorky dalam RM.

Masa tu Jongki takdapat tahan lagi. Dia nangis gila2*lantas membuat saya menangis even belum nengok* Boleh nengok short video time Jongki nangis tu sini. (Yela, episode 41 belum keluar yang ada Sub. Wuwuwu~)

Yela, dia rasa sedih sebab berpisah dengan cast-mates dia yang dah rapat2 gila. Bila dia nangis, otomatik si Ji Hyo and Kwang soo pon melalak juga *uwaaa.sedih!*

Haih, apa2 pon, macam yang ada dibagi tahu dalam entri before ni, PD RM belum decide nak ganti tempat Jongki.

Haih. Macammana ni? Sedihnya! Please invite him as a guest later! Betul2 macam Family ounting bila Yejin and Chunhee keluar, rasa nak pecah jantung ni! Sedih sangat~





Waaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!Jom nangis sama2.. 


source:allkpop

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...