Saturday, May 7, 2011

Saya Busy Lah!


Assalamualaikum!

Wah, wah. Lama bebenor dah OPIE ISA tak jenguk blognya. Bukan busy, tak busy dengan assg or study pon.

Exam dah habis, mana ada study lagi.

Haha. Sebenarnya busy enjoy. Puahahahaha.....

Malas lah nak taip manyak2. Jap ea. Nak enjoy lagi ni. Nanti2 lah update!

Eh2, kejap2 nak habaq mai yang ni baru balik dari BBQ farwell party. Yela, final sem kan. Dah tak jump lagi lepas ni kecuali time konvo!

Tata!

Anyeong!




.posing sambil nyanyi lagu LADY GAGA-TELEPHONE.bhahaha.


p/s: kenapa aku ada kawan2 yang kawin senyap2, tup, tup dah ngandung?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...