Thursday, January 27, 2011

Cerita Si Gelabah LAGI...



Another entry about si GELABAH..
Haha..
Wait,wait, the current time im typing this is 1.36 am. Cant sleep ma! Pejam2, pejam2, tercelik gak…
Hehe..
Ok2, Shafiyyah, berhenti mengarut, teruskan cerita..

Last Saturday, we went to a workshop, REAL GRADUATES TRAINING… kisahnya bermula lepas workshop tu yerk, OTW balik bilik…

Ketika dah nak smpai bilik.. Aku dgn roommate aku::
            “Shai, u brought our room’s key, did u?”
            “I think so, wait2, let me check first” *Alamak, knpa xda dlm beg ni?-sdg gelabah*
            “Izzah, I cant find my key la. I did put in my beg, but I cant find it” *sedang berpeluh cari kunci dlm beg.. Matai2,*
            “U did brought the key or not, nvm, u sleep outside tonite, and I’ll sleep in adah’s room.. Muahaha*ketawe kejam si izzah*”
            “No, no, no, I remember I did brought the key, but why I couldn’t find it”
Berpeluh2 dah ni cari kunci dlm beg, dah kosong dah beg, still cant find it.
            “Ala, macam mane ni izzah? L
Macam dah give up ni..
Tetiba rase nak check sms kat hp. I put my hp in my pocket, ofcourse la kan, where else should I put my hp kan, kan, kan.. Hehe..
Haha, cerita si gelabah dah nak abes dah ni, macam biasa la, hahahahhahahahahha…
The key is in my POCKET!!!! Haha… 

tadaa~


 Kenapa lah xcheck my pocket awal2 kan..
Si izzah dah geram, dah nak gigit aku.. gelabah je lebey aku ni, katanya, padahal dalam pocket sendiri.. haha…
Of course im worried, nanti nak tido mane kan, kan, kan… Haha..

Ok, end of story..
Klo cerita si gelabah ni, mesti ada penyelesaian!
Haha… sebab dia gelabah kan.. eh3, salah, sebab dia gelabah je lebih kan.. Haha..


ni key jugak, tp ini key kesayangan saya.. hehe


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...