Friday, January 21, 2011

Freaky Road?

Jalan Raya. R.O.A.D. 
A brief introduction bagi entry ni.. Hehe..
Roads are typically smoothed, paved, or otherwise prepared to allow easy travel… All except the freaky ones! Freaky road aka dangerous road! Whoaa!
Xpasal2 xsampai kampong because of those freaky roads.
Klo jalan macam ni, macam kena ade additional license jerk, Kan, Kan, kan? License bawa kereta on freaky roads! Haha..
These pics of freaky roads i took from, uhuk,uhuk, from where huh? Lupa nak cite website tu, apa2 pon, I took it from 1 website la, bukan sumber atau ciptaan sendiri.. Hehe.. so, those pics not mine and if uols ada jumpa original website pics ni, haaa, itu la kot sumber aku.. Hehe..














My personal comment, ermph, actually, apa niat sbnr diorang creating these kind of roads huh? mcm nak tingkatkan kadar kematian je an, an, an. haha. btw, Malaysia bila lagi nak ada jalan macam ni?? Haha


4 comments:

  1. Letak la link blog aku kt blog ko..

    ReplyDelete
  2. Maksud aku..dekat 'have a look ya' tu.. xde pun blog aku kat situ.. T_T

    ReplyDelete
  3. ooo.... da follow blog u, tp xklua pon,, jap3, try edit balik, k? hehe..
    jgn majok~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...