Thursday, January 20, 2011

.Alkisah Budak Gelabah.




Haha. Slalu aku di cop cepat gelabah. Gelabah ker? Entahler….

Ni semalam punye cerita.. Lepas teman 1 kawan ni derma darah *aku xlepas nak derma darah..:’( *, balik la bilik..

Sampai2 bilik je, biasa la, roommate xpernah balik awal an, an, an.

Terus nak cari HP sebab td HP habes bateri.
Cari punya cari, selongkar punya selongkar beg yang kosong tu, XJUMPE!!

Alamak!! HP ilang.. macammane ni? Mcama mane???? How? How? How?!!

Terus g amek BB izah, on9, terus msj FB mak, bgtaw HP ilang.. Dah la pinjman lom masuk..

Gelabah gila.

Konon nak meredakan gelabh, terus la post kat FB via ‘MY Mood’..

Ade la 2, 3 org kengkawan yg komen, macamane boleh hilang la, suh sabar la..

Tgh2 on9 tu, ttbe rase haus..
‘Kat mane aku letak botol air td eik, ohh, kat poket sisi beg’
Pastu terus la nak g amek botol air tu yg kengkonon  kat poket sisi beg, Haha.. guess what?

Cepat la teka, ala, teka la…Haha..
Hp aku kat situ rupanya!! Wakaka.. Lawak, Lawak, Lawak..

Dah la buat kecoh an, an, an..

Time tu rasa macam nak hantuk2 kepala kat bantal *3SG*, nape la gelabah semacam & tak cari betol2..

Ok2, pengajaran kat sini, ehem3, jangan guna hp smpai bes bateri, nti leh la miscall klo xjumpe hp..

Haha…

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...