Friday, November 12, 2010

My Name is S-H-A-i

Tajuk taaboleyblah, ala2 muvi MY NAME IS KHAN pulak




Nama saya Shafiyyah binti Mohamad Isa*siap bg name ic lg*.
Sblom memjejakkn kaki ke mtrix, sume org yg kenal sy dlm time zone tu panggil sy Sophie(pronounce as sopie*nak gak tulis S-O-P-H-I-E sbb ejaan tu besh*).
So, lepas time zone tu, sape2 yg baru knl aku, aku gne name S-H-A-i. Gabungan Sha(name aku SHAfiyyah) dengan initial letter name ayah aku (Isa). *menyemadikan name ayah kt name sendiri.hehe*
Gedik la jugak kan. Haha..
Tp masalahnye, susah sgt ke nak sebut SHAI *atau kebanyakkan org tulis shy*?
Takkan?
Tapi mcm ye je…
huhu.
Klo org2 yang baru kenal aku tu,
Memang. Memang. Memang. Memang. Memang susah nak sbut name aku.
Ada panggil SAI la,
Cai la*dah mcm name cine la*,
SHA la,
SHAH pon ader.
Adeh…
Xpe la, Aku Maseh Bahagier.


p/s:kat uma, sy dipanggil P je. Kkdg opie, Kkdg klo manje2, ayah panggil copot.haha. si Masturina pulak mengajar rmai org panggil aku copi. Copi? Ye, Copi.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...