Sunday, November 14, 2010

Exam Oh Exam!

Dah seminggu  minggu exam berlalu. Ni baru nak post psl exam.
This is my current desktop background:::*exam mood-spy xbgon lmbt, xlpe jam brpe exam, kt mane exam.hehe*



Ni afta bbrp papers dah settle!ngee~



Eh, aku ni kos ape? Sekolah EKonomi ke? Apsal de subjek entrepreneur, finance?
Tu la, xtau, mmg skrg ni bengang sbb de sbjek yg pelik2 mcm tu..
Tp kre bersyukur la, nti blh gak keje kat mne2 syarikat2 dagangan ke kn, syarikat2 yg wat business kn..
Act, funct  sbjek2 g2 spya klo budak2 marine ni produce pe2 biotech atau produk2 marin, boleh la jual kan,tau la mcm mane nak menjual kn. Xde lakne tpu ke, haper ke..
Kre bertuah lah kami sbb blja marin sekali dgn subjek2 ekonomi..*pdhal dlm ati asik menyumpah je.ngee*
tp mcm xle time gak sbb assg brlmbk plak kn dgn subjek2 minor gni.. agak2 la, dah name pown minor, assg xpyh la brlmbk+susah kn. kami bukan student SPE. huuuu.
*dah stat membebel, baek benti skang*

Hehe..Xpe, xsalah blaja.mmg sgt.sgt.sgt.sgt xsalah. hehe. 






nota kaki gajah: kamu di UMS gne S-E-K-O-L-A-H, xgne F-A-K-U-L-T-I mcm u laen. ye, UMS mmg.mmg.mmg.mmg.mmg.mmg pelik.

3 comments:

  1. Gudluck Salty!

    *pening aku tgk tulisan ko*

    ReplyDelete
  2. Penin ye tulisan tu? baek2, tuka tulisan~hehe

    ReplyDelete
  3. Hahaa..bagus2..
    mendengar kate..
    skrg baru la x pening..

    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...