Monday, June 2, 2014

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

Assalamualaikum!

Jom join Segmen ni!!

Mudah je!

Ni syarat2 yang saya copy paste dari tuan blog..

1. Sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. Tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah
3. Gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. Kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. Siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe


Lama lagi tau tamat tempoh Segmen ni. Jom join before SABTU 7/6/2014 jam 11.00 malam

Nak join boleh klik banner atas tu ye!!

Terimakasih sudi baca! (:

19 comments:

  1. dah follow :)

    dari sgmen sama..

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  2. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama.
    happy blogwalking.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/27/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama-ayuinsyirah/

    ReplyDelete
  3. Salam..datang membalas kunjungan dari segmen yang sama..

    http://realiticikpin.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  5. http://k-saiyidah.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    join juga. follow mine :)

    ReplyDelete
  6. salam petang.. datang balas kunjungan yaa.. happy blogwalking :)

    ReplyDelete
  7. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... nanti ada masa boleh la berblogwalking ye.. insyaallah akan bertambah nanti follower kita... salam perkenalan dari ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/senarai-peserta-segmen-blogwalking-cuti.html

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yang sama dan follow anda juga :)

    http://kakijoincontest.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Singgah balas from same segment.
    Thanx singgah blog saya.
    Jemput join GA saya ye:
    Hadiah sangat menarik!!
    http://drshikinzainal.blogspot.com/setulus-kasih-ibu-contest-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  10. datang follow :) singgah dari segmen yang sama :) jemput singgah ^^
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  11. Tq semua. Saya dah balas kunjungan semua.. :)

    ReplyDelete
  12. Haip! Balas kunjungan dari http://evoliaevola.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  13. hye, saya dari segmen yg sama, blogwalking disini :)

    http://mrssenget89.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  14. Salam Ukhwah Fillah . Selamat Bersegmen .

    Wani blogwalking dari segmen yang sama (:
    Jom singgah blog Wani .

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum. Abe Kie dtg dari segmen yg sama dan terus jadi follower awak. Silakan ke blog saya pula. TQ.
    http://www.zukidin.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  17. salam,
    blogwalking dr segmen yg sama sambil klik ikea :)

    http://raingers90.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  18. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...