Tuesday, July 27, 2010

Aku Ni Spesis Kuat Nanges Ke??


 26 July 2010
NakNanges je... 
*dah nanges pon*


Td jmpe Dr., tanye pasal calculation data kami.. Tau la ak lmbab math kan, confirm2 ar aku xfhm pe Dr ajar tu sbb Dr ajar agak laju *sbb die bz*.... so Dr minta la kwn aku ni tlg ajarkn aku nti..

Mcm biase, perangai beliau yg selalu kurang ajr, suke tinggikan sore, die pon ajar la aku dgn style die tu la kn... dah ar aku brtnye dpn kwn2 yg len... Apsal???ko nak tnjuk sgt ko tu pandai n aku ni lembab?
yela2, aku sbar jela.. aku ckp je aku dah faham even aku xfaham sbb aku malu dgn care ko ajar aku, marah2..

Nasib baik de k.Nisa, die de ajar aku ckit, skang, aku dah fham.. thanx k.Nisa...


p/s: aku selalu berdoa minta beliau sedar dgn perangai beliau yg amat xdisenangi.. (xtaw la rmai xsng or aku sorang je)

1 comment:

  1. Sabar.. stress kan kalau ada org macam tu. btw, i pun tak pandai statistik. :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...